12/07/2024
Welkom

Wat leuk dat je er bent!

SAMEN Eten & Drinken

Geniet bij SAMEN van heerlijke gerechten, exclusieve koffies, de beste wijnen en smakelijke bieren. Even schuilen voor de regen of opwarmen met een lekker tussendoortje. Snel een lunch of op je gemak een high tea. Boek je privé feest, je privé diner, vergadering of andere partij, gezellig borrelen met je vrienden, familie, sportclub of werkrelaties.

Bij SAMEN kan het allemaal.

Geverifieerde leveranciers

Wij serveren authentieke producten

Cafés Richard.

Is een traditionele Franse koffiebrander uit Parijs waarbij de Franse gastronomie centraal staat. Dit vertrouwen inspireert meer dan 36000 ambassadeurs in Frankrijk gebruik te maken van Cafés Richard. Daarmee de marktleider in Franse horeca op het gebied van warme dranken. Sinds 2005 is de koffie van Cafés Richard ook verkrijgbaar in België en Nederland. Leer CAFÉS RICHARD kennen bij SAMEN en geniet hier van heerlijke koffie voor een eerlijke prijs.

Viola’s Patisserie

In Viola’s patisserie gebruiken we alleen maar echte familierecepten van Italiaanse én Hollandse bodem, een combinatie die ons uniek maakt. Onze drie dochters zijn onze grootste inspiratie. Mijn man Giovanni en ik willen hun graag laten genieten van al het lekkers dat het leven te bieden heeft maar wel op een verantwoorde manier. Gebak zonder grote hoeveelheden suikers. De passie voor natuurlijke ingrediënten en het Italiaanse ambacht. We maken al onze producten met de hand en gebruiken puur natuurlijke grondstoffen.

Goede koffies, heerlijke wijnen, verse sappen en nog veel meer!

Nieuwsbrief

*Wij versturen geen spam.

Openingstijden

Iedere dag van 10:00 tot 18:00 uur
Vrijdagen open tot 20:00 uur
Wij accepteren
Copyrights 2024 Samen Eten en Drinken
Webdesign and Development by Magic Bytes

High Tea

Kom gezellig samen bij SAMEN voor een onvergetelijke High Tea.

Reserveren

High Wine

Boek je tafel en laat ons je leiden door een wereld van smaakvolle combinaties.

Reserveren

Feestplek voor bijzondere gelegenheden

Vier je speciale momenten bij SAMEN, waar warmte en gezelligheid centraal staan.

Onze unieke ruimte is ideaal voor elke gelegenheid, van verjaardagen en jubilea tot privé diners en vergaderingen.

Reserveren

Uw bedrijfsborrel bij SAMEN

Onze sfeervolle locatie biedt de perfecte achtergrond voor een avond van ontspanning en gezelligheid met collega's.

Reserveren

Franchising

Bespreek met SAMEN je persoonlijke menu. Wil je een feestje geven, of toch liever meerdere gangen genieten van heerlijke hapjes met bijpassende wijnen?

Vraag meer infromatie aan

Wine & Dine / Private Dining

Bespreek met SAMEN je persoonlijke menu. Wil je een feestje geven, of toch liever meerdere gangen genieten van heerlijke hapjes met bijpassende wijnen?

Reserveren

Wijnproeverijen

Geniet van 8 heerlijke wijnen uit zowel bekend als onbekender gebied. Laat je verrassen door smaken die je hoogstwaarschijnlijk nog niet ergens anders eerder bent tegengekomen.

Reserveren